MBwebdesign | 10 kedvenc weboldal inspiráció éttermeknek
21158
single,single-post,postid-21158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

10 kedvenc weboldal inspiráció éttermeknek

Magyarországon egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot a különböző gasztronómiai események, a különlegességeket készítő, más nemzetek gasztrokultúráját felvonultató éttermek. Arról nem is beszélve, hogy a franchise rendszerektől elfordulva egyre inkább a hazai, egyedi kínálat felé fordul a – nem csak a gasztronómia iránt fogékony – közönség. Egyelőre kevesebb étterem rendelkezik weboldallal és inkább csak a közösségi médiára, és az ajánlásra támaszkodnak. Pedig egyre inkább igaz az az állítás, hogy ami nincs fenn az interneten, az nem is létezik. Az Y és Z generáció, ha étterembe szeretné vinni párját, a Google keresőt használja. Ráadásul egy weboldal sokkal többet tud adni az étteremnek, mint azt gondolnánk (gondoljunk csak az online foglalásra, és a hangulatteremtésre).


Összegyűjtöttem 10 weboldalt, amelyek véleményem szerint tökéletesen prezentálják, mire is gondolok, amikor azt mondom, egy étterem már online el tudja érni, hogy vendégeiknek beinduljon a nyálelválasztása.:)


étterem_1mod

étterem_2

étterem_3

étterem_4

étterem_5

étterem_6mod

reggeliző_1

reggeliző_2

reggeliző_3

reggeliző_4

Nincs komment

Szólj hozzá!